Veelgestelde vragen


Top 5

 • person-1

  Waar vind ik jullie prijzen?

  Onze prijzen staan per auto op de website. Klik op jouw gewenste merk/model.

   

 • person-2

  Welke auto past bij mij?

  Dat is afhankelijk van jouw specifieke wensen, het aantal kilometer dat je gaat rijden en waarvoor je de auto gaat gebruiken. Een Car Coach helpt je bij het maken van een keuze!

 • person-3

  Hoe weet ik of het financieel gezien haalbaar is om te leasen?

  Je kunt zelf een eerste inschatting maken op basis van hoeveel geld je nu overhoudt per maand. Voordat we je een contract aanbieden voeren we een kredietcheck uit via EDR Credit Services. Er wordt dan gekeken naar je de inkomsten in combinatie met je uitgaven. Als daar een positief advies uitkomt, kun je bij ons leasen.

 • person-4

  Kan ik ook een auto leasen die niet op jullie website staat?

  Onze Car Coaches zoeken de auto’s uit die wij aanbieden op onze website, en helpen je graag bij het maken van je keuze.

  Via sommige BOVAG-autobedrijven kunnen wij ook andere auto’s leveren. Als je een specifiek merk/model in gedachten hebt, geef dit dan door in je intakegesprek. Je hoort dan meteen of we je die auto ook kunnen aanbieden!

 • person-5

  Is private lease interessant voor mij?

  Veel mensen vinden private lease prettiger dan een auto kopen. Maar dat kun je natuurlijk alleen zelf het beste bepalen. We kunnen je wel helpen bij het maken van je keuze. Als je een auto nodig hebt, bepaal dan eerst voor jezelf of je wilt kopen of leasen. Als je besluit om te leasen, vergelijk dan de verschillende aanbieders en kijk goed wat je krijgt voor je maandbedrag. Kies je voor Helder dan zien we je vrijblijvende aanvraag graag tegemoet. Kom je er niet uit, bel (024 – 751 22 25) ons dan gerust, we helpen je graag!

Bekijk auto's