Wij zijn Helder.

Helder is ontstaan vanuit Bovemij, de verzekeraar van de BOVAG. Auto’s en mobiliteit zitten in ons bloed. Bij Helder kun je een auto als consument leasen. Met Helder Private Lease huur je een jong gebruikte auto voor een bepaalde periode voor een vast bedrag per maand. Zo weet je op de brandstof na precies wat je maandelijks kwijt bent aan je auto. Heb je geen omkijken naar wegenbelasting en de verzekering. Onze auto’s worden geleverd door het BOVAG netwerk, zo weten wij zeker dat het een goede auto is. Mocht de auto toch een keer stuk gaan, dan heb je geen onverwachte kosten voor onderhoud of reparatie. Helder toch?

Passie

We voelen ons als een vis in het water in de mobiliteitswereld. Wij zijn er voor iedereen die zorgeloos auto wilt rijden. Onze Car Coaches weten stuk voor stuk alles over auto’s. Maar onze passie gaat verder dan dat. Wij dromen van een wereld waarin iedereen zorgeloos kan rijden. Waarin geen onzekerheid heerst rondom mobiliteit. Waarin je zeker op weg gaat. Wij willen een Heldere automarkt maken waarin onze klanten in hun auto kunnen stappen wanneer zij dat willen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze met pech langs de weg staan of dat ze bij de APK een torenhoge rekening moeten betalen.

Zekerheid

Wij maken autorijden helder. Wij verkopen geen auto’s maar zekerheid. Daarom gaan wij tot het uiterste om alle zorgen die bestaan rondom autorijden, weg te nemen. Zodat jij zorgeloos in je auto stapt en je een auto rijdt waar je op kunt rekenen.