Disclaimer

Algemeen

Helder is een besloten vennootschap met de naam isHelder bv aan het Takenhofplein 1 in Nijmegen en helpt consumenten bij het zoeken naar een auto. We garanderen je dat dit een goede auto is, zodat jij zorgeloos kan rijden. Met zorgeloos bedoelen we dat je niet hoeft om te kijken naar de autoverzekering, wegenbelasting en het onderhoud, want je betaalt een vast bedrag per maand waarvoor dit allemaal geregeld is.

De website www.helder.nl geeft je algemene informatie over de producten en diensten van Helder. We hebben alles zo duidelijk mogelijk verwoord om het voor iedereen begrijpelijk te maken. Als dat niet zo is, of als je meer informatie en/of persoonlijk advies nodig hebt, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag!

Alles wat we hierna beschrijven geldt voor al onze websitebezoekers. Met jouw bezoek aan onze website, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Informatie op deze website

We doen ons best om alles op de site kloppend te houden, maar soms worden we ingehaald door de werkelijkheid en kan het zo zijn dat iets niet (meer) juist of actueel is. Ook kunnen we helaas niet garanderen dat de site altijd foutloos en ononderbroken functioneert. Als we op de site iets zeggen over toekomstige gebeurtenissen, houd er dan rekening mee dat we deze uitspraken baseren op huidige inzichten en veronderstellingen. Hoe de toekomst er echt uit zal zien, is natuurlijk moeilijk te voorspellen, we proberen de site daar altijd direct op aan te passen, maar dit kan wel eens afwijken.

Aansprakelijkheid & virussen

We zijn niet aansprakelijk voor schade die je als websitebezoeker claimt als (in)direct gevolg van je bezoek of het niet juist functioneren van de website, bijvoorbeeld bij virussen of misbruik door anderen. Dit geldt ook voor websites van anderen. Verwijzingen en hyperlinks naar andere websites die wij niet zelf beheren zijn slechts ter aanvullende informatie. We kunnen de juistheid van die informatie, de juiste werking van die websites en de afwezigheid van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten niet garanderen.

Handelsmerken en logo’s

Als je informatie zoals teksten, handelsmerken, grafisch materiaal en logo’s van onze website wilt gebruiken, vraag ons dan eerst even onze toestemming.

De logo’s van autofabrikanten die wij zelf op onze website gebruiken, mogen niet met of zonder onze toestemming gebruikt worden. Op onze website zijn ze enkel in gebruik en bedoeld om aan te geven welke merken wij bieden. Wij zijn op geen enkele wijze (commercieel) gelieerd aan een van deze autofabrikanten.